Glastuinbouwlocatie

Nieuw Prinsenland is dé nieuwe locatie voor glastuinbouwondernemers met ambitie. Gelegen op een halfuur rijden van het Westland in de agrarische regio West-Brabant, biedt Nieuw Prinsenland een gunstig ondernemersklimaat.  Door de rechte en ruime verkaveling op een goed bereikbare locatie met prima klimaatomstandigheden kunt u een glastuinbouwbedrijf opzetten waarin u uw kwaliteiten als ondernemer volledig kunt benutten.

Nieuw Prinsenland is voorzien van tal van faciliteiten, die ervoor zorgen dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst. Er is een eigen gasontvangststation inclusief 8 bar gasnet, een regionaal 150/20 kV station ligt in het gebied, ruime belichtingsmogelijkheden, een duurzaam watersysteem voor aanvullend gietwater en voor de afwikkeling van spuiwater, en een prima samenwerking in de Tuinderscoöperatie. De nabijheid van de bestaande suikerfabriek en het agro en food gerelateerde bedrijventerrein zorgt er voor dat optimaal gebruik gemaakt kan worden van elkaars reststromen, installaties, kennis en talenten.

Het glastuinbouwgebied Nieuw Prinsenland wordt ontwikkeld door de Tuinbouwontwikkelingsmaatschappij

Meer weten? Bekijk hier de brochure online.

 

Of download hier de brochure.

 

Laatste nieuws

23-08-2017

Rijk Zwaan koopt 2e kavel grond in Dinteloord

DJI_0007-Edit

Rijk Zwaan heeft haar areaal in het glastuinbouwgebied Nieuw Prinsenland vergroot met ruim 23 ha. Nadat zij in 2015 al 26 ha had aangekocht beschikt het bedrijf op deze locatie nu over 49 ha. Met deze ruime aaneengesloten kavel wil Rijk Zwaan haar veredeling en zaadproductie van groentegewassen verder uitbreiden en optimaliseren. Lees meer

Bekijk hier het laatste nieuws