Glastuinbouwlocatie

Nieuw Prinsenland is dé nieuwe locatie voor glastuinbouwondernemers met ambitie. Gelegen op een halfuur rijden van het Westland in de agrarische regio West-Brabant, biedt Nieuw Prinsenland een gunstig ondernemersklimaat.  Door de rechte en ruime verkaveling op een goed bereikbare locatie met prima klimaatomstandigheden kunt u een glastuinbouwbedrijf opzetten waarin u uw kwaliteiten als ondernemer volledig kunt benutten.

Nieuw Prinsenland is voorzien van tal van faciliteiten, die ervoor zorgen dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst. Er is een eigen gasontvangststation inclusief 8 bar gasnet, een regionaal 150/20 kV station ligt in het gebied, ruime belichtingsmogelijkheden, een duurzaam watersysteem voor aanvullend gietwater en voor de afwikkeling van spuiwater, en een prima samenwerking in de Tuinderscoöperatie. De nabijheid van de bestaande suikerfabriek en het agro en food gerelateerde bedrijventerrein zorgt er voor dat optimaal gebruik gemaakt kan worden van elkaars reststromen, installaties, kennis en talenten.

Het glastuinbouwgebied Nieuw Prinsenland wordt ontwikkeld door de Tuinbouwontwikkelingsmaatschappij

Meer weten? Bekijk hier de brochure online.

 

Of download hier de brochure.

 

Laatste nieuws

09-02-2017

Tomatenkwekerij Van Marrewijk koopt 25,5 ha grond in Dinteloord

170209-kavel-3-JvM-verkocht

Tomatenkwekerij Van Marrewijk uit Delfgauw koopt 25,5 ha tuinbouwgrond in het glastuinbouwgebied Nieuw Prinsenland te Dinteloord. Dit is het zesde bedrijf dat zich vestigt in dit gebied. Jan van Marrewijk gaat met zijn zoons op die locatie een geheel nieuw bedrijf opzetten van ca 20 ha netto glas. Het bedrijf in Delfgauw (ca 8,2 ha glas) heeft hij verkocht . Lees meer

Bekijk hier het laatste nieuws