Agro & Food Cluster Nieuw Prinsenland

Direct aan de A4/A29, de kortste verbinding voor vrachtverkeer tussen Rotterdam en Antwerpen, ligt het Agro & Foodcluster Nieuw Prinsenland. Ontsloten over de weg en het water, is het de ideale vestigingslocatie voor bedrijven en ondernemers, die op zoek zijn naar een strategische en duurzame vestigingslocatie met ruime kavels en bouwmogelijkheden. De locatie biedt bovendien allerlei mogelijkheden voor symbiose en samenwerking tussen bedrijven, o.a. op het gebied van groene energie.

Bedrijventerrein

Lees
meer

Het bedrijventerrein biedt kavels van 0,5 tot 15 ha voor bedrijven tot milieucategorie 5.2 met een bouwhoogte tot 40 m. Het is primair gericht op bedrijven uit en gelieerd aan de agro- en levensmiddelensector. Bedrijven als Nova Lignum, Wouda Invest van de familie van Oers, 4everGreen, en het Cosun Innovatiecentrum gingen u voor.

Glastuinbouwlocatie

Lees
meer

De glastuinbouwlocatie op Nieuw Prinsenland biedt plaats aan grote glastuinbouwbedrijven tussen de 5 en 40 ha nettoglas. Auberginekwekerij De Jong B.V., Red Star, Tomatenkwekerij Jan van Marrewijk en Rijk Zwaan zijn uw buren.

background-left
background-right